A Pharmabog Kft. eszközkorszerűsítési projektje

A Pharmabog Kft. eszközkorszerűsítési projektje

A „A Pharmabog Kft eszközkorszerűsítési projektje” című, GINOP-1.2.9-20-2021-04277 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból  visszatérítendő támogatás formájában történt.

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:        9 976 501.- Ft

INTENZITÁS:                           70%

TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:      2022.07.28.

 

A projekt megvalósításával két Apple MBP 13,3 laptopot, egy Fluke 451P ionizációs kamrát, valamint egy TCM FTB 14 homlokvillás targoncát szereztünk be vállalkozásunkban.

A homlokvillás targonca raktárunk logisztikáját segíti elő, hisz az általunk forgalmazott röntgenberendezések és kezelőegységek súlya sokszor elérik, vagy akár meg is haladják a cca. 60-100 kg-ot. Ezeket a raklapokat a beszerzés előtt rendelkezésre álló kézikocsikkal, nem lehetett mozgatni.

A Medirex cégtől szeretnénk vásárolni egy Fluke 451P ionizációs kamrát, melyre az OAH (Országos Atomenergia Hivatal) új előírása szerint, minden olyan cégnek, akik röntgeneket telepítenek kötelező a telepítés után a megfelelő teljesítményű ionizációs kamrával a röntgen szórt sugárzását megmérni és azt a hivatal felé jelenteni. Ennek a kötelezettségnek tettünk eleget a beszerzéssel.

Cégünk hordozható elavult számítógépei, lassúak voltak a székhelyünkön, mivel a szoftvereink Machintosh rendszeren futnak. A laptopokon tárolt adatbázisok és programok jól kezelhetősége miatt a kollégáknak nagy segítség az új laptopok.

A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk modernizálása, kapacitásai bővítése, piaci helyzetünk javítása és jövedelemtermelő képességünk növekedett.