Miért az OMS?

Miért döntöttem az OMS kezelőegység mellett?

Akkor még mosolyogtam magamban amikor az OMS előnyeiről beszéltek, ám amikor elkezdtem vele dolgozni. Amikor először leültem a gép mellé szinte azonnal megbarátkoztam vele.
Miért?

A betegszék kompakt, nagyon csendes, vékony háttámlája van, ami kényelmessé teszi a fekve kezelést. A szék orvosi oldalán levő bemélyedés engedi, hogy a lehető legközelebb kerüljek a beteghez, akár ülő akár fekvő helyzetben. A fejtámla a háttámla közepéig lehajtható, -ez gyermekek kezelésénél nagy előny. A széket egyébként 3 helyről tudom mozgatni: a háttámláról, a lábkapcsolóval és az asztalról.
A kezelőegység legfőbb előnye a műszerasztalnál mutatkozik meg.
Más gépekkel szemben az OMS felsőkaros gépénél nincs ostor ami “visszahúzza” a kezet munka közben! Helyette kiegyenlítő karok vannak, amik pl. egy felső fogsor kezelésénél nem akadnak bele a műtőlámpába és szabad mozgást biztosítanak a kéznek. A vezérlőpult logikus, letisztult, könnyen kezelhető. A derékszögben kifordítható vizesblokk segítségével az asszisztensem is közelebb férhet a beteghez. A köpőcsésze peremmentes porcelán, így könnyen tisztítható.
A kezelőegységet saját, egyéni igényeim szerint gyártották le. A megrendelés után 3 héttel már dolgoztam a gépen. A szállítást és beüzemelést az OMS magyarországi képviselete a Pharmabog Kft. ingyen elvégezte!
Megnyugtató, az OMS által gyártott alkatrészekre nyújtott 3 év a garancia, és hogy nincs kötelezően előírt szervíz! Összességében egy ergonomikus, megbízható, géppel dolgozom ami nagyban megkönnyíti a munkámat.
Az OMS kezelőegységeket nyugodt szívvel ajánlom minden kollégának!
(Dr.Kámán Attila)

További információért hívja most a Pharmabog Kft.-t a 06-30-9488151-es számon !