Az elégedett vevő a legjobb reklám

Gyógyításkor természetesen minden orvosnak az a célja, hogy minél jobb, hatásosabb kezelést biztosíthasson betegei számára. Ezzel e törekvéssel azonban szemben áll egy szigorú költségkorlát, így sajnos nem mindig lehet az adott pillanatban elérhető legmodernebb és legdrágább terápiát- eszköz-és anyaghátteret- biztosítani. Ez sokszor még a világ nálunk jóval fejlettebb régióiban sem valósítható meg. Ezért a praxisvezetés során elengedhetetlen az átgondolt, hatékony gazdálkodás, az erőforrások menedzselése, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Mára már egyre több fogorvosban fogalmazódik meg az a gondolat, hogy vásárlási döntéseik során az egységkészülékek jól hangzó márkaneve kevésbé fontos, mint a minőség, valamint a felújítás színvonala. Társaságunk – a Pharmabog Bt.- szolgáltatásaival ezekhez a kihívásokhoz próbál rugalmasan alkalmazkodni és megfelelni. A szolgáltatásmarketing egyik alapszabálya, hogy felhívja a szolgáltatást nyújtók figyelmét arra, hogy a vásárlók szerint gondolkodjék és őt szolgálja. Számunkra ez a gépek ár-érték arányának egymáshoz való közelítését, az egyedi igényeknek való megfelelést jelenti. Hiszen nem egy adott kezelőegységet szeretnénk értékesíteni, hanem az egyéni szükségleteknek kívánunk megfelelni mind felszereltségben, mind a gépek küllemére vonatkozóan.

Célunk minden esetben az adott egyedi igényeknek leginkább megfelelő optimális megoldáshoz való segítségnyújtás. Cégünk a magyar piac legkomolyabb, legerősebb kezelőegység- és röntgenellátói közé tartozik. Megalakulásunk óta – viszonylag rövid idő alatt – látványos sikereket értünk el: számos praxisban a tőlünk vásárolt röntgenkészülékeken, kezelőegységeken, kisgépeken dolgoznak. A Pharmabog Bt. 2001 óta a padovai OMS cég teljes termékválasztékának kizárólagos forgalmazója. Valamennyi OMS kezelőegység rendelkezik az ISO 9001-es, valamint az EN 46001-es minőségügyi tanúsítvánnyal. Az új egységkészülékek, röntgenek mellett osztrák, német fogorvosok által hosszabb-rövidebb ideig működtetett felújított gépeket ajánlunk a fogorvosoknak. Az egyedi igények szerint felújított egységkészülékeket – az egész ország területén – díjmentesen szállítjuk, telepítjük, használatát betanítjuk és a garanciális idő lejárta után is szervizeljük azokat.

A praxisok zavartalan működését szervízszakembereink segítik. Az általunk forgalmazott kezelőegységek kiváló minősége, magas színvonala és teljes körű felújítása mind-mind összetevői az alacsony szervízköltségeknek. A felújításnak olyannak kell lennie, hogy azok, akik ilyen készülék vásárlása mellett döntenek, ne érezhessék a különbséget. Az általunk forgalmazott gépek fogorvos-barát árainak kialakításához társaságunk önfenntartási költségeinek alacsony szinten tartása jelentős mértékben hozzájárul. Készülékeink így egyre szélesebb kör számára váltak elérhetővé.

A Pharmabog Bt. egészséges financiális alapokon nyugvó cég, tőkeerős társunk Ausztria legnagyobb fogászati kereskedő cége, a Pharmador Austria. Arra törekszünk, hogy a hozzánk forduló fogorvosoknak ugyanazt a tejleskörű szolgáltatást és színvonalat tudjuk nyújtani, amit osztrák kollégáik megkapnak a Pharmadortól Ausztriában.