OMS PDF Nyomtatás E-mail

Giuseppe Sordina, akinek családja már a múlt századtól kezdve kórházi berendezéseket gyártott, 1960-ban alapította az OMS fogászati kezelőegységek gyárat. A padovai székhelyű cég néhány éven belül már Nyugat-Európa számos országába szállított berendezéseket, ma mintegy 40 országban értékesíti egységkészülékeit.

Az OMS cég dinamikus fejlődése szükségessé tette, hogy a kulcsfontosságú országban megbízható, megfelelő szaktudással rendelkező partner képviselje termékeit. Magyarországon a Pharmabog Kft.-vel 2000-ben kezdődött a kapcsolata. A sikeres együttműködés eredményeként a cég 2001. október elsejétől az OMS termékek kizárólagos forgalmazója lett.

Az OMS stratégiai fontosságúnak tekinti a folyamatos kutatást és fejlesztést, annak érdekében, hogy kezelőegységei a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek is megfeleljenek. A cég innovatív készségét mutatja az is, hogy a meglévő termékek mellett több újdonsággal és újszerű technikai megoldással segíti a fogorvosok munkáját. Számos szabadalom fűződik a cég nevéhez, mint például az első olyan kezelőegység, melyen a vizesblokk és az asztal székkel együtt mozog; valamint az első, programokkal ellátott kezelőszék és a dupla pantograph karral ellátott készülék. Az OMS már 2 évvel az előírások előtt megkapta az ISO 9001 minőségügyi tanúsítványt és az EN 46001 minősítést. A bizonyítvány tanúsítja, hogy a termék megfelel a követelményeknek, a tervezéstől a projekten át a végső ellenőrzésig. Így a gép vásárlója biztos lehet abban, hogy magas minőségű és biztonságos terméket kap.


oms1.jpg

A cég évente több mint 1000 kezelőegységet gyárt. Számos nyugat-európai egyetemen és klinikán dolgoznak OMS kezelőegységeken, melyek a legmagasabb szakmai, technikai kihívásoknak, elvárásoknak és a fokozott igénybevétel követelményeinek is megfelelnek.

A folyamatos fejlesztéshez elengedhetetlen a mindennapi kapcsolat, együttműködés a gyakorló fogorvosokkal, számos újítás alapjául a tőlük kapott visszajelzések szolgáltak. Sordina úr kilenc szakemberrel alapította meg az "Európai Fogászati Ergonómiai Társaságot". A testület tagjai tanácsaikkal segítik a gépek széleskörű használatában a fogorvosokat annak érdekében, hogy munkakörülményeiket javítsák, saját, valamint a betegeik komfortérzetét növeljék.

A Pharmabog Kft. az OMS cég által gyártott teljes termékválasztékot forgalmazza. A kezelőegységeket az alapfelszereltségtől a csúcsmodellig egyedi igények alapján gyártja le. A termékekre a cég 3 év garanciát vállal, és a garanciális időn túl is biztosítja az alkatrészellátást. Igény esetén rendelők tervezését is vállalja. A Pharmabog Kft. Magyarország teljes területére kiterjedő szervízhálózata végzi az installálás, betanítás és a majdani szervizelés munkálatait.

Weblap : www.omsstaff.com

 

 

Miért az OMS?

Akkor még mosolyogtam magamban amikor az OMS előnyeiről beszéltek, ám amikor elkezdtem vele dolgozni és amikor először leültem a gép mellé szinte azonnal megbarátkoztam vele.
Miért?
tovább...